over ons.

Als onafhankelijk adviesbureau ondersteunen wij jou in de energietransitie. Wij begeleiden energiebesparende maatregelen voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, overheidsgebouwen, zorgorganisaties en scholen. Jouw project kan diverse schalen hebben: van individueel gebouw, tot complete vastgoedportefeuille tot een bedrijventerrein.

Daarnaast maken wij energielabels voor bedrijfsgebouwen en woningen.

Onze kracht? We zijn doelgericht, betrokken en deskundig. Met onze denkkracht en ervaring helpen we jou om jouw gebouw te verduurzamen en om het binnenklimaat te verbeteren. Samen brengen we een verandering teweeg om CO2-uitstoot te verlagen.

Jouw voordelen:

  • Beter binnenklimaat zodat mensen zich prettig voelen in jouw gebouw.
  • Lagere energiekosten.
  • Voldoen aan regels over duurzaamheid van jouw gebouw.
  • Bijdragen aan het verlagen van CO2-uitstoot.

 

Doelgericht

We gaan voor resultaten. We doen gedegen onderzoek en vertalen dit naar haalbare maatregelen. Dit is maatwerk, want iedere situatie is anders. We maken heldere afspraken en sturen bij als dat nodig is.

Betrokken

Ons team bestaat uit betrokken deskundigen. We zijn groot genoeg om jouw organisatie vanuit verschillende expertises te adviseren. Maar we zijn klein genoeg om flexibel te zijn en écht met je mee te denken. We zijn samenwerkers en geven met veel enthousiasme advies. Ook na 17:00 uur en in het weekend als het moet.

Deskundig

Onze medewerkers beschikken over veel kennis op het gebied van energiemanagement, duurzame opwek, installatie (E&W), energie-audits, financiële business case, subsidie en projectmanagement. Met Enodes werken, betekent dat je toegang krijgt tot al deze deskundigheid en ervaring.

Hoe werken wij?

Succesvol verduurzamen vraagt om een integratie van techniek, organisatie en financiën. Daar zorgen wij voor. Wij adviseren de juiste technische producten en leveranciers om de energiebesparing te realiseren. Daarbij houden wij rekening met de primaire processen die in de gebouwen plaatsvinden en met mogelijke organisatorische veranderingen die nodig zijn om de verduurzaming te realiseren. En dit alles binnen de financiële randvoorwaarden van jouw organisatie.

 

Onze diensten

vrijblijvend advies.

Nog veel gebouwen kunnen beter presteren op energiezuinigheid en binnenklimaat. Wij denken graag met je mee.