ons team.

Ons team bestaat uit tien betrokken deskundigen. We zijn groot genoeg om jouw organisatie vanuit verschillende expertises te adviseren. Maar we zijn klein genoeg om flexibel te zijn en écht met je mee te denken. We zijn samenwerkers en geven met veel enthousiasme advies. Ook na 17:00 uur en in het weekend als het moet.

Sylvain van Ligtenberg

Directeur

Sylvain inspireert, zet ondernemers in hun kracht en onderbouwt zijn adviezen met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Daarnaast is hij schipper bij het KNRM-station Lelystad.

Marike Kok

Adviseur energie en duurzaamheid

Marike adviseert vanuit haar inhoudelijke kennis, ze heeft oog voor detail en sluit makkelijk aan bij opdrachtgevers. Ze is zeilinstructeur en zij ontwierp de duurzame installaties in haar eigen woning.

Jochem Boeke

Adviseur energie en duurzaamheid

Jochem is resultaatgericht en analytisch en voelt zich thuis in politiek-bestuurlijke omgevingen. In zijn vrije tijd is hij redacteur van De Nijmeegse Stadskrant. Hij draagt alleen maar Pumaatjes Suede Classic.

Shunaysha Soekhoe

Financieel specialist

Shunaysha deed haar bachelor Science & Business Innovation (VU) bij ons. Ze kan als geen ander de financiele haalbaarheid van verduurzaming analyseren. En ze legt het ook nog in duidelijke taal uit. Dat dus.

Pieter Heij

Adviseur energie en duurzaamheid

Pieter doet zijn masteronderzoek Science, Business & Innovation (VU) bij Enodes. Dat draait om CO2-reductie-tools voor gebouwen. Pieter werkt 10 dagen per week en studeert ook filosofie aan de UvA.

Charissa Geul

Procesbegeleider duurzaamheid

Charissa verbindt alle lopende opdrachten van Enodes en stroomlijnt onze processen. De gemiddelde beoordeling voor haar eigen B&B is een 9,7.

Jildou Valkema

Adviseur energie en duurzaamheid

Jildou adviseert inwoners en bedrijven over het verduurzamen van hun gebouw. Daarnaast studeert ze Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Jildou komt uit Friesland en zeilt graag (net als alle Friezen).

Wouter Schoenmakers

Adviseur verduurzaming vastgoed

Wouter adviseert over de verduurzaming van utiliteitsgebouwen. Dit doet hij vanuit zijn achtergrond in bouwkunde, constructie en techniek. Wouter scheurt graag met zijn motor door het polderlandschap.

Nico Heeman

Adviseur energie en duurzaamheid

Nico heeft jarenlange ervaring met het beheer en de ontwikkeling van zorgvastgoed. Onze opdrachtgevers profiteren van die ervaring. De fijne balans tussen de grote lijn en het kleine detail, daar is Nico sterk in.

Sigrid Kamp

Administrator

Sigrid is onze rots in de branding voor alles wat met cijfers te maken heeft. Financiën, administratie, bedrijfsvoering en belastingen. Zonder Sigrid was Enodes nergens.

Lev van Ligtenberg

Adviseur energielabels

Lev runt onze dienstverlening rond energielabels voor woningen. Hij levert snel, accuraat en betrouwbaar labels voor eigenaren die hun woning willen verkopen of verduurzamen. In zijn vrije tijd is Lev gewichtheffer.

Jesse Aalders

Adviseur energie en duurzaamheid

Jesse is onze krek op het gebied van Duurzaam Vastgoed Investeringsplannen. Hij is ijzersterk in berekeningen en analyses. De energietransitie heeft meer Jesses nodig. Hij groeide op in de regio Utrecht, dat dan weer wel.

vrijblijvend advies.

Nog veel gebouwen kunnen beter presteren op energiezuinigheid en binnenklimaat. Wij denken graag met je mee.