ons team.

Ons team bestaat uit tien betrokken deskundigen. We zijn groot genoeg om jouw organisatie vanuit verschillende expertises te adviseren. Maar we zijn klein genoeg om flexibel te zijn en écht met je mee te denken. We zijn samenwerkers en geven met veel enthousiasme advies. Ook na 17:00 uur en in het weekend als het moet.

Sylvain van Ligtenberg

Directeur

Sylvain inspireert, zet ondernemers in hun kracht en onderbouwt zijn adviezen met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Daarnaast is hij schipper bij het KNRM-station Lelystad.

Marike Kok

Adviseur energie en duurzaamheid

Marike adviseert vanuit haar inhoudelijke kennis, ze heeft oog voor detail en sluit makkelijk aan bij opdrachtgevers. Ze is zeilinstructeur en zij ontwierp de duurzame installaties in haar eigen woning.

Jochem Boeke

Adviseur energie en duurzaamheid

Jochem verbindt mensen, hij is resultaatgericht en analytisch en voelt zich thuis in politiek-bestuurlijke omgevingen. In zijn vrije tijd is hij redacteur van De Nijmeegse Stadskrant.

Niels Visser

Adviseur energie en duurzaamheid

Niels kan uitstekend overweg met grote databestanden, spreekt de taal van gebouwbeheerders en bedrijfsleiders en visualiseert concepten. Niels is daarnaast fanatiek wedstrijdzeiler.

Abdel Ouaali

Adviseur duurzaam vastgoed

Sinds 2004 werkt Abdel in de bouwwereld. Hij heeft ervaring bij gemeenten als bouwinspecteur. Voor Enodes verduurzaamt Abdel de gebouwde omgeving. Hij is oprichter van ontwerpcollectief ArchiNL.

Charissa Geul

Procesbegeleider duurzaamheid

Charissa verbindt alle lopende opdrachten van Enodes en stroomlijnt onze processen. De gemiddelde beoordeling voor haar eigen B&B is een 9,7.

Sigrid Kamp

Administrator

Sigrid is onze rots in de branding voor alles wat met cijfers te maken heeft. Financiën, administratie, bedrijfsvoering en belastingen. Zonder Sigrid was Enodes nergens.

vrijblijvend advies.

Nog veel gebouwen kunnen beter presteren op energiezuinigheid en binnenklimaat. Wij denken graag met je mee.