Senior adviseur energietransitie bedrijven.

Je speelt een sleutelrol in het aardgasvrij maken van bedrijventerreinen. Je adviseert bedrijven over de energieprestaties van hun gebouw en productieproces. Je leidt innovatieve projecten op het gebied van restwarmte, netcongestie en duurzame mobiliteit. Je helpt gemeenten om winnende wijkuitvoeringsplannen te maken voor bedrijventerreinen. Kortom, toonaangevende opdrachten met impact.

 

Wanneer past deze rol bij je?

Je hebt een passie voor duurzaamheid. Je hebt tenminste vijf jaar ervaring als (technische) adviseur in installatietechniek, proceswarmte of elektriciteitsinfra, voor een adviesbureau, kennisinstituut of energiebedrijf. Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Je bent een natuurlijke gesprekspartner voor de technische dienst tot en met de directie. Je bent analytisch, vindingrijk en ondernemend. Je werkt graag in een team van professionals. Wij gaan uit van een dienstverband van 32-40 uren. Je werkt op locatie, op kantoor of vanuit huis.

 

Wat bieden wij?

  • Volop ruimte voor jouw eigen invulling en visie.
  • Pensioenregeling en salaris van € 4.000 tot € 5.500 op fulltime basis.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Prachtig kantoor op loopafstand van station Lelystad.
  • Maandelijkse Enodes Academie.
  • Elektrische leaseauto of kilometervergoeding.
  • Gratis lunch met het team, wekelijkse borrel en mooie uitjes.

 

Wie zijn wij?

Enodes is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in energiezuinigheid en duurzaamheid van gebouwen. Wij hebben een hecht team van professionals. Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van een efficiëntere energie- en klimaathuishouding. Dit doen wij met onderzoek, advies en projectbegeleiding. Wij doen topklussen voor MKB, non-profit en lokale overheden.

 

Reageren

Heb je interesse in deze rol? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Stuur je CV naar c.geul@enodes.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charissa Geul: 085 401 04 93.

Meer informatie?

Neem contact op met Charissa Geul:

Charissa Geul

Procesbegeleider duurzaamheid