Versnel je verduurzaming met DUMAVA-subsidie.

We zijn trots op de samenwerking met Interzorg Noord-Nederland, waarbij Enodes de DUMAVA- subsidieaanvraag met succes heeft begeleid. Met het mooie bedrag van 200.000 euro kan deze zorginstelling een reeks energiebesparende maatregelen nemen. Goed voor de energie-efficiëntie en goed voor de leefbaarheid op de zorglocatie.

In juni wordt de DUMAVA opnieuw opengesteld en we helpen je graag nu al om de juiste informatie te verzamelen zodat je jouw maatschappelijk vastgoed verder kunt verduurzamen. Lees vooral verder op onze website hoe de samenwerking is verlopen en profiteer tijdig van de kansen die de DUMAVA-regeling biedt.

Binnenkort wordt de subsidieregeling DUMAVA (duurzaam maatschappelijk vastgoed) opnieuw opengesteld. Dit is een uitgelezen kans voor organisaties om hun maatschappelijk vastgoed verder te verduurzamen.

In een eerdere tranche heeft Enodes de stichting Interzorg Noord-Nederland ondersteund om maar liefst 200.000 euro aan subsidie binnen te halen. Hiermee gaat Interzorg energiebesparende maatregelen nemen om het pand op de zorglocatie Nieuw Graswijk in Assen te verduurzamen.

Wil je ook profiteren van de DUMAVA-subsidie, bespreek dan de mogelijkheden met ons.

vrijblijvend advies.

Wil je weten of jouw gebouw beter kan presteren op energieverbruik en binnenklimaat?